Eveniment de Lansare

Evenimentul a avut loc la 18 octombrie 2022. Vezi detalii mai jos.

Dă click pe Program gratuit - Inscriere pentru a accesa gratuit programul.

Lansarea online a programului gratuit de formare continuă 

„Învăț și Zâmbesc” pentru educatori, învăţători şi profesori

18 octombrie, ora 18:30

Te invităm la evenimentul online de lansare al programului gratuit de formare continuă pentru profesori creat de Învăț și Zâmbesc, în colaborare cu Asociația Inițiativa în Educație, care va avea loc marți, 18 octombrie 2022, între orele 18:30 - 20:00. 

Programul a fost realizat în cadrul proiectului european „Solidari într-o nouă economie socială, justă și performantă” pentru a veni în sprijinul tuturor educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor din România atât cu metode moderne de predare, care au succes la generaţiile actuale de elevi, nativi digitali, cât şi cu soluţii pentru continuarea dezvoltării personale şi atingerea stării de bine.

Participă la evenimentul de lansare pentru a afla cum te înscrii gratuit, dar și pentru a-ți începe învățarea, întrucât formatorii prezenţi în live sunt chiar profesorii excepționali care au creat conținutul programului. Evenimentul este gratuit și se va desfăşura online pe canalele de Facebook și Youtube ale organizatorilor. 


De asemenea, vom discuta cu inspectorul și purtătorul de cuvânt al ISJ Vrancea Marius Cătălin Mocanu despre modificările de anul acesta și particularitățile structurii anului școlar.


Programul gratuit Învăț și Zâmbesc conține un parcurs de învățare structurat în 3 etape: podcast, interviuri video și capsule video de învățare. Temele abordate sunt variate, de la abilități interpersonale până la aplicații și resurse didactice, fiind create pentru fiecare ciclu de învățământ: preșcolar, primar, gimnazial și liceal. Întregul program este în format eLearning, astfel că îl poți parcurge în ritmul tău, când vrei, inclusiv de pe telefon, iar la final primești un certificat care atestă parcurgerea lui.

din agenda evenimentului

formatori

Daniela Doru

Daniela este prof. înv. liceal la Babel Școală și Liceu din Timișoara și până anul trecut prof. înv. gimnazial, mindfulness coach certificat pentru adolescenți, facilitator comunicare nonviolentă, facilitator World Peace Game, profesor SuperTeach. 

Andrada Sorca

Andrada este președinte și membru fondator al Asociației Inițiativa în Educație (inEdu), prof. înv. primar și preșcolar la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timișoara, profesor Merito, profesor facilitator SuperTeach, profesor facilitator al programului creat de Institutul Arbinger USA “Outward Mindset-Mentalitate deschisă în Educaţie”.

Alina-Ioana Iga

Alina este fondatorul podcastului Cufărul cu povești, prof. înv. primar la Babel Școală și Liceu din Timișoara, cu experiență de 8 ani ca prof. înv. preșcolar, membru voluntar al inEDU, voluntar al Academiei Mămicilor din Timișoara, coordonator proiect Aventura prin lectură.

Adriana Bălaj

Adriana este prof. înv. gimnazial de istorie la Școala Gimnazială nr 1 din Timișoara și Școala Gimnazială Babel Timișoara. Este vicepreședinte al asociației inEdu din Timișoara, în cadrul căreia coordonează un club de lectură pentru profesori și pasionați de educație.

Tatiana Cauni

Tatiana este prof. înv. liceal de limba română la Liceul Teoretic Emil Racoviță din Baia Mare. Face parte din Corpul Experților și al Mentorilor din educație. De 21 de ani coordonează o trupă de teatru. Organizează Cafenelele Merito Maramureș, Webinarele Merito pentru profesori, Școlile Merito pentru adolescenți și Clubul de lectură pentru profesori. A fost desemnată profesor Merito în 2019.

Florina Grecu

Florina este prof. înv. liceal de limba română la Colegiul Național Bănățean din Timișoara. Îi place să creadă că își poartă visurile în pălărie și mereu le scoate și le împărtășește celorlalți. Împreună cu elevii ei, ea experimentează călătorii inițiatice, la finalul cărora învață CU ei și DE LA ei lecția contribuției la propria dezvoltare.

Bianca Boroș

Bianca are 15 ani de experiență în învățământ. A fost educator timp de 9 ani, apoi s-a transferat la Colegiul Național Bănățean, unde este învățător din anul 2016. În prezent face parte din grupul de lucru creat de Ministerul Educației și care a realizat programa pentru disciplina opțională “Start în aventura cunoașterii Universului”. 

Cătălin Șipoș

Cătălin este inginer cu o experiență de peste 15 ani în domeniul IT și cofondator al inEdu. Este facilitator în programele AS training și formator de formatori.

moderatori

Sorina Conea

Sorina Conea este creator de experiențe educaționale, co-fondator și administrator Învăț și Zâmbesc și trainer certificat Mozaik Education. În trecut: absolventă Founder Institute, manager de produs Asociația Pro-INFO, coordonator PR Innovations for Tomorrow și Future Makers,  co-fondator UX-City, mentor la Universitatea Alternativă, având licență și master în Relații Internaționale Economice, ASE.

Cristian Dițoiu

Cristian Dițoiu este profesor la Universitatea București, designer de produse educaționale,  co-fondator Învăț și Zâmbesc. În trecut: director marketing Olimp NET, membru fondator Organizația de Marketing în Turism din România, expert POSDRU, membru fondator Asociaţia Pro-INFO, master și doctorat în Marketing, ASE, licență în Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Politehnică București.

Parteneri media