Despre noi

Misiune

Susținem educația digitală a cadrelor didactice din România


Viziune

Generația nativilor digitali învață cu entuziasm de la profesori pregătiți


Valori

respectul, promptitudinea, transparența, inovațiaActivitate


“Invat si Zambesc” a pornit de la dorinta de a oferi profesorilor din Romania pregatirea necesara pentru a se adapta contextului digital si a preda captivant pentru elevii nativi digital.


Ultimul an a demonstrat ca nu ne putem descurca fara tehnologie pentru a preda. Credeam ca fiecare profesor din Romania trebuie sa aiba acces gratuit la pregatirea necesara minima pentru a tine ore online.


In plus, tehnologia permite predarea online intr-un mod captivant prin animatii 3D spectaculoase, videoclipuri cu experimente la chimie sau jocuri cu simulari la fizica, imagini sau fisiere audio cu sunete din natura pentru biologie. Astfel de resurse inovative vorbesc pe limba elevilor nativi digitali, le trezesc curiozitatea si dorinta de cunoastere.


Materialele statice traditionale nu mai sunt suficiente pentru a antrena elevii in invatare, pentru a le capta atentia si a-i motiva. Elevii care sunt acum in scoala, nascuti dupa 2000, au crescut inconjurati de tehnologie (Petrovici, 2014) si sunt dornici de a integra tehnologia in actul de predare - invatare - evaluare.


Despre companie și fondatori

Sorina Conea, trainer certificat Mozaik Education, designer de experiente si co-fondator UXCity, manager de produs Asociatia Pro-INFO, coordonator PR Innovations for Tomorrow, coordonator PR Future Makers. Educatie: licenta si master in Relatii Internationale Economice, ASE


Cristian Ditoiu, profesor Universitatea Bucuresti, director marketing Olimp NET, membru fondator Organizatia de Marketing in Turism din Romania, membru fondator Asociatia Pro-INFO, expert POSDRU. Educatie: master si doctorat in Marketing, ASE; licenta in Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Politehnica Bucuresti.

Intreprinderea sociala “Invat si Zambesc SRL” a fost infiintata in urma unei finantari europene in cadrul proiectului „Solidari într-o nouă economie socială, justă și performantă”.